Medlemskab

Et fællesskab for eksmuslimer i Danmark

Bliv aktivt medlem

Du kan blive aktivt medlem af foreningen for 200 kroner årligt.

Med et aktivt medlemskab, kan du blive en del af vores fællesskab og deltage i vores arrangementer. Vi værner om alle aktive medlemmers anonymitet, da vi har forståelse for, at det kan være et stort skridt at melde sig ind i vores forening.

Alle nye aktive medlemmer, skal igennem en screeningprocess, inden deres medlemskab kan træde i kraft. En screening foregår typisk ved et møde med 1 – 2 bestyrelsesmedlemmer, hvor vi får en snak og lærer hinanden at kende. Denne screening er til for at sikre de øvrige medlemmers tryghed. Foreningen Frafalden og dennes bestyrelsemedlemmer og aktive medlemmer, er underlagt tavshedspligt. 

Oplysninger vi skal bruge, er fornavn og email, andet behøves ikke. ( Det er en god idé, at oprette en ny anonym mail, når du tilmelder dig, for en sikkerheds skyld )

Bliv støttemedlem

Et støttemedlemskab koster også 200 kroner årligt.

Et støttemedlemskab er for dig, som ønsker at støtte vores arbejde økonomisk, men som ikke ønsker at deltage i vores netværk og arrangementer. Alle kan blive støttemedlemmer, og vi værner også om vores støttemedlemmers anonymitet.

Som støttemedlem gør du en stor forskel for vores arbejde i foreningen. Samtidig modtager du nyhedsbreve med seneste nyt og kan deltage i vores åbne arrangementer.

Donèr valgfrit beløb

Du kan også støtte vores arbejde ved at foretage en engangsdonation på et valgfrit beløb . Vi sætter stor pris på alt den støtte, der kommer vores vej. Pengene går ubeskåret til foreningens arbejde. 

ANSØG OM MEDLEMSKAB HERUNDER.